Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2014 19:29 - Видовете секс кукли
Автор: mishadimi Категория: Тя и той   
Прочетен: 1262 Коментари: 0 Гласове:
1



Света на мъжката сексуалност и фантазии е доста по-различен от този на жената. Интересното при него е, че до скоро се считаше, че мъжете нямат толкова секс играчки, но в действителност не е така, а днес те дори могат да се похвалят с много голямо разнообразие, част от което са традиционните секс кукли.image

Историята на тази мъжка секс играчка датира от доста години, като във времето се е развива и променила драстично. Ако някога секс куклите са били един или два модела, изработени от някакъв некачествен материал, то днес могат да се намерят доста разнообразни, изработени от различни материали, които много напомнят човешката кожа. Днес секс дори има секс кукли, които са произведение на изкуството и поразително приличат на истинска жена.

Голямото им многообразие можете да намерите в някой от добре познатите ни онлайн секс магазини, където да се запознаете със същността и уникалността на този интимен продукт.

Сигурно доста от мъжете не са се докосвали до такава кукла и реално нямат представа какво представлява тя, но определено няма мъж, който да не се блазни от мисълта да опита какво е изживяването с такава „жена“.

Интересно е да знаете, че сексът с кукла е доста по-различен от този с истинска жена, той може да разпали фантазиите ви и да при пренесе в един наистина различен свят. Екстазът е повече от уникален, защото всички задръжки падат, няма ограничения и на практика можете да правите всичко което си поискате с „партньорката“. Другата хубава страна е, че можете да си изберете секс кукла точно по вашия вкус, няма опасност да хванете някоя болест или да не й се прави секс. Да, тя е винаги готова, не мрънка, не иска нищо в замяна и е само твоя!

Интересно е да знаете, че днес видовете секс кукли се делят на три основни вида, евтини – надуваеми, латексови и силиконови. Разликата в тях се крие в материала от който са изработени. Първият вид е доста калпав и само след няколко разюздени секс изживявания е за изхвърляне, но пък цената е доста ниска и винаги можете да си купите нов модел „приятелка“ за секс. Вторият вид е малко по-здрав и има допълнителни екстри, защото някои от частите се пълнят с вода за по-реалистично изживяване. Третият вид е най-добрият, защото приличат поразително на истинска жена. От тук на сетне има редица модели, с редица екстри. От по-скъпите модели има кукли, които имат истинска коса, приятни са на допир, някои могат да вибрират, да издават звуци, някои могат да се нагаждат в различни пози, според предпочитанията на притежателя…

Естествено, с напредването на технологиите се появи и един доста по-различен вид секс кукла - роботът Roxxxy, която има изкуствен интелект, но определено много малко хора могат да си позволят да имат такава уникална секс „приятелка“. За това ви предлагаме да разгледате по-достъпните предложения в онлайн секс шопа и да изберете красавицата, с която да правите наистина разкрепостен и необуздан секс.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mishadimi
Категория: Тя и той
Прочетен: 12681
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930